lørdag 11. juli 2009

Q-vitamin trip

I dag fikk jeg endelig kommet meg ut til Bærums Verk. Siw og jeg tok oss en kosetur ut dit. Var først på utstillingen, mye flott å se der, før turen selvfølgelig gikk til Lappemakeriet. Kjempeflott butikk de har fått der etter flytting.

Barums Verk

Etter på var det delig pannekake med is og jordbær på Pannekakehuset:-)

Klarte å stå i mot de fleste fristelser i butikken, ganske så stolt over at det ikke falt mer nede i veska mi…

001

Måtte bare ha dette mønsteret, elsker alle hvor jeg får masse “quilteplass”, her ser jeg for meg noe lekkert i de store hvite feltene…

I have finally been at Lappemakeriets new shop. Its a great place. Just a few thing had to be with me home. I love all pattern where I got “quilting space”. I can see some great quilting in the white areas here….

6 kommentarer:

Elin sa...

Nydeleg butikk, ikkje sant? Godt gjort å ikkje kjøpe meir, men du bur vel ikkje så veldig langt unna...

Anne sa...

Må komme meg en tur utover snart jeg også! Har hørt mye fint om den nye butikken.
Du fikk med deg noen fine røde stoffer da - og pinwheelmønsteret ser flott ut. (Og hva skal du lage med de papirmalene?)

Grethe sa...

Å... det hørtes ut som en deilig tur. Lapper. mønster og pannekaker. Jeg har ikke vært i den nye butikken, men bør vel snart ta en tur - det er så koselig på Bærumsverk om sommeren - og i desember.
Forstår godt at du vil ha stor quilteplass - du skaper bare så mye fint.
Ha det bra så lenge :0)

Grethe sa...

Jeg har skjenket deg en award - den ligger på bloggen min :0)(0:

LeKaQuilt sa...

Det er altid like koseligt å stikke innom Lappemakeriet - og den nye butikken er bare så fin. Lurt å stikke bort på pannekakehuset :o)

Tingelingeling sa...

Det blir nok noen flotte prosjekt!! Jeg har også gått til innkjøp av papirmaler.. men det burde jeg vel ikke si høyt..
Apropos å ha noe å gjøre i mens man venter..Det fins noe småtteri å fylle tiden med ja.. Nå har jeg så masse under veis at jeg antar jeg får en hel haug ferdig -før eller senere!! ;-) Lykke til med din nye "fangst" og ha en fin dag!!