torsdag 23. juli 2009

More testing

I have done some quilting today, but I my boys asked for cinnema and shopping. I have bought lots of new pantographs, and have only tested a few of them.

da 001

This one is quilte dense and…

 

 

 

I think this will be cute on a baby quilt…

da 002

I had planned to test lots of pantoes today, maybe tomorrow…

 

 

Jeg hadde store planer om å teste alle de nye pantograph mønstrene i dag, men dagen ble ikke helt som mor hadde planlagt. Guttene ville på kino og se Istid 3, og etterpå pizza på Peppe’s. Litt shopping ble det også tid til. Minstemann skal begynne på skolen og trengte jo både skolesekk og penal:-) Litt nye klær til skolestart var det flere som ønsket seg…..

Håper på å få testet mere i morgen…

6 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Helt enig - bamsen skal jeg huske at du har - av en eller annen grunn så har jeg altid vært hekta på hus og bamser :o) Kjempefin :o))

Gudveig HN sa...

Nydelig! Nesten like før jeg sender opp babyteppet jeg har sydd, så du kan "teste" litt mer på det :-) For ikke vet JEG hvordan jeg skal klare å quilte det - særlig ikke når jeg har sett dette fantastiske du driver med!!!!

Sølvis blog sa...

Så mye lekkert.- Nå tror jeg du må begynne å spenne opp store stoffstykker og lage wholeclotquilts av dem. Vi trenger ikke sy lapper under for at dette skal bli flott.

Bente sa...

Så flott, og den herlige bamsen, Blir kjekt å sjå fleire testar.
Ha ein fin dag :-)

Lise in Norway sa...

Nydelige er de nye Merete. Gleder meg til å se flere..godt du fikk maskinen på hjul igjen....

Tone Yvonne sa...

Hei Merete :o)

Håper du har hatt en fin helg!!
De nye quiltemønstrene er kjempefine :o)

Har faktisk ikke ysdd en eneste sting siden begynnelsen av juli, så nå kjenner jeg at det er på tide å ta tråden opp ;-D
Får se hva det blir ut av det.....

Ha en fin uke!!

klem