søndag 17. april 2011

Sue Daley kurs fortsetter

Tre fantastiske kursdager er over… Vi har sydd, er riktignok ikke ferdig med de tre store prosjektene, men det var nok heller ikke målsettingen minSmilefjes Kathrine hadde sørget for å lage i stand lekre stoffpakker til alle prosjektene, det liker jeg veldig godt. Da er det jo bare å gå i gang uten å måtte bruke masse tid til å plukke frem stoffer selv.

269 Sue holder her på fredagsprosjektet i midten av bildet. Kathrine holder sin nyeste BOM (nok et nytt prosjekt for meg).

 

 

Sue er en utrolig dyktig kurslærer, vi lærte mange gode teknikker som gjør håndsømmen enklere og mye raskere. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle si at jeg er glad i håndsøm, MEN det er jeg faktisk.

Kathrine hadde sørget for å ha alt nyttig og kjekt å ha utstyr på plass. Hadde også alle materialpakkene og mønstrene til Sue å friste med, trenger jeg å fortelle at det ble mange med meg hjem…

281

Et stort teppe prosjekt, en kjekk mappe og ikke minst et smart boks til å ha utstyr rundt kanten og brukes som raskespann.

 

 

 

 

Må heller ikke glemme den fabelaktige lunsjen som Heidi ordnet til oss hver dag, bare den var jo verdt hele kursetSmilefjes

Sue hadde med mange store flotte tepper som hun viste frem, hun syr faktisk alle teppene sine selv. Så mange flotte tepper, utrolig mye flottere i virkligheten enn på bilder. Er det rart vi ble fristet til å sette i gang med nye prosjekter.

Så får dere muligheten en gang vil jeg absolutt anbefale å gå kurs med Sue Daley!

Er det flere enn meg som blir fristet er det bare å ta en tlf til Kathrines QuiltestueSmilefjes

8 kommentarer:

Anne Ida sa...

Hei, og takk for sist! Gleder meg til å følge med på resultatene dine etter kursdagene :o)

Ønsker deg og dine en riktig fin påske!

May Britt sa...

Gjett om jeg skal være med neste gang hun kommer. Hørte rykter om at det kanskje blir en gang til neste høst. Håper det. Men har ihvertfall begynt på It Takes Two nå i helga og trodde aldri jeg skulle bli hekta på EPP igjen.

Hanne sa...

Hekta jeg også :-) Takk for en koselig kursdag :-)

Ildri sa...

Masse flott ser jeg.blir no0k fristet over evne her jeg også og jeg håper virkelig jeg får anledning til å delta på et slikt kurs engang...Krysser fingrene for at hun kan komme til Trondheim jeg da å holde kurs:)

sjoko sa...

Ja - det ble en super kveld, og jeg skulle ønske jeg hadde vært med på dagene også. Håndsøm er koselig!!
Kanksje noen av teppene etterhvert kommer til deg for quilting, for nå har jeg så mye topper liggende (enten litt ferdige eller ikke engang påbegynt): quilting blir det lite tid til :O)
Gleder meg til å se hva du har blitt inspirert til å sy!

Heges quilte- og strikkeblogg sa...

Dette kunne jeg virkelig tenkt med. enn om har kunnet komme til Trondheim... Gleder meg til å se resultatet. Ønsker deg en riktig fin påske, med kosleig håndsøm innimellom. Vennlig hilsen Hege PS:Ser at Ildri også ønsker kurs i Tr.heim

Timotei sa...

Så spennende med kurs! Alltid greit med litt inspirasjon og påfyll!
Ønsker deg en riktig fin påske!

annemariesquilt sa...

Å dette høres gøy ut !!
Lykke til med nye prosjekter..
God PÅske til deg også ;-)