lørdag 28. februar 2009

Tiles

I dag har jeg sydd ferdig quiltetoppen min. Kjøpte kit i Frankrike i september. Det er stoffer fra “Arabesque” serien til Benartex som er designa av Claudia Pfeil. Var jo bare nødt til å ha noen av disse stoffene i og med at jeg kjenner Claudia.

Claudiateppe

I kitet var det beregnet stoff til et mer firkantet teppe. Jeg har ikke veggplass til slike store tepper, så jeg endret det til sengeteppe størrelse i stedet. Holder nå på med å pusle sammen til bakstykke her. Her skal jeg leke meg med feather quilting.

Tiday I have finished this quilt top. I bought fabrics in France in september. The fabrics is from the Arabesque from Benartex, designed by Claudi Pfeil. I just need to have some of this fabrics because Claudia is my friend:-)

I have changed the pattern a little bit and have sewn a bedsize quilt. I dont have more wall space for big quilts:-)  I would play with fether quilting on this!

1 kommentar:

Gudveig HN sa...

Koselig teppe. Det ble flott med de "skyggene"... Er spent på å se hvordan du vil quilte dette - det forrige med hjerter og looper var knallfint!